Säilöntä
Järjestä
ASKORBIINIHAPPO (20 g)
Elintarvikelisäaine.Käyttö: Hapettumisen estoaineena (E300) marja- ja hedelmähilloissa, -soseissa, -hyytelöissä ja marmeladeissa. Liuota askorbiinihappo pieneen vesimäärä ja lisää valmiiseen säilykkeeseen.Käyttömäärä 0,5-...
Katso tuotteen tiedot
SITRUUNAHAPPO (100 g)
Elintarvikelisäaine.Käyttö: Happamuuden säätöaine (E330) marja- ja hedelmäsäilykkeissä.Annostus marja-ja hedelmäsäilykkeissä enintään 2 g/kg, mehuissa enintään 12 g/kg. Sitruunahappo li...
Katso tuotteen tiedot
SITRUUNAHAPPO (50 g)
Elintarvikelisäaine.Käyttö: Happamuuden säätöaine (E330) marja- ja hedelmäsäilykkeissä.Annostus marja-ja hedelmäsäilykkeissä enintään 2 g/kg, mehuissa enintään 12 g/kg. Sitruunahappo liuotetaa...
Katso tuotteen tiedot